Tu ești adevărata moștenire. Tu și numai tu, ești averea ce rămâne copilului tău, nu casa pentru care ai muncit din greu, nu bunurile pe care le-ai dobândit, nici măcar banii, dacă-i ai. Tu ești acolo și rămâi peste ani – zâmbetul tău, compasiunea, dragostea, te vezi în el când își împarte singura bucățică de ciocolată cu un prieten drag sau când e furios ori aiurit.
Ești tu când râde, ești tu când se grăbește la școală și iese valvârtej pe ușă, folosindu-ți expresiile cu acuratețe desăvârșită, ești tu când plânge, este naivul care n-ai fi vrut să fii niciodată, dar el ești tu! Spală vasele în același fel ori șterge ecranul televizorului în timpul desenului animat preferat cu șervețele umede, crezând că așa faci tu.
Ești tu când spune „Stai liniștit, te iert!” sau” Ai încredere, totul va fi bine!”
Ești tu când zice că nu mănâncă seara târziu.😂 Comandă apă la restaurant la fel cum o faci tu, citește cu atenție meniul minute îndelungate, deși încă nu știe să citească. A învățat în liniște și a fost elev bun, de la tine, toate, bune și rele.
Dacă ceva nu-ți place la el, ceva trebuie schimbat la tine!

3 gânduri despre „

    1. Fidelitatea reflexiei este dată de insăşi esența noastră. Se impregnează adânc, rămâne pentru tot restul vieții .Dubla oglindire relevă aspectul de netăgăduit al fidelității.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s