Scrisoare de Crăciun

Dragă Iisus,

Am terminat scrisoarea pentru Moș Crăciun. Știu că moșul este un tip pe cinste și ne va pune mie și fraților mei cadouri sub brad, așa cum i-am cerut. Îmi place Moș Crăciun, dar este grăbit să ajungă cu daruri la toți copiii, de aceea nu zăbovește la noi.

Să-Ți spun un secret: dacă aș putea, aș face să stea mai mult la noi anul acesta, să-l vadă și surioara mea cea mică, care încă nu l-a cunoscut.

Îți scriu, Iisuse, pentru că știu că este ziua Ta, și m-am gândit să -Ți dau în dar inima mea. Uite, vezi, Ți-am desenat-o aici. Mama zice că roșul este culoarea iubirii. Iar eu Te iubesc! Ah, vezi acolo, sunt niște lăcrămioare. Nu, nu plâng. Ele curg așa când nu mă vede nimeni. Bunica mi-a zis că dacă Îți spun Ție, lacrimile se fac bucurie și cu o magie Tu împlinești orice rugăminte. Știu că este ziua Ta și mai știu, tot buni mi-a zis, că atunci când oferi ceva, ești mai fericit decât atunci când primești. Știu că nu Te superi dacă Îți cer să-i dai sănătate mătușii Ela. Am auzit-o pe mama spunând că are nevoie de o minune. Îl mai știi pe Mihai, colegul meu de bancă? El este mereu supărat. Nu râde niciodată. Din acest motiv, colegii îl evită. Am aflat că mama lui e în cer. Acum am înțeles de ce este așa de trist. Te rog să faci o magie, și Mihai să se bucure din nou. Uite, eu aș putea să-l rog să vină în noaptea de Crăciun la noi. Crezi că este o idee bună?Ah, Iisuse, mama și tata muncesc mult. I-am auzit spunând că timpurile sunt grele. Nu am înțeles prea bine ce-or fi vrând să spună. Mai ziceau că le este dor de oameni, tot n-am înțeles. Poți Tu, Te rog, să corectezi timpurile?

Nu vreau să-l mai plictisesc pe Moș Crăciun, dar spune-i Tu ca atunci când vine în oraș să aducă sănătate, îmbrățișări și zâmbete. Uite, așa cum Ți Le-am desenat eu aici!

Un gând despre „Scrisoare de Crăciun

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s